Brødrene Løvehjerte
Brødrene Løvehjerte

Spilledage: 22. november - 17. december 2017
Dørene åbnes 30 min. før forestillingen

Unummererede siddepladser

En gribende og medrivende eventyrhistorie af Astrid Lindgren om drengen Tvebak, som skal dø. Ventetiden bliver heldigvis brugt på at lytte til storbroderens fantastiske fortælling om Nangijala, eventyrlandet, hvor man skal hen, når man dør.

Uventet mødes brødrene i Nangijala og sammen bliver de til Brødrene Løvehjerte. På deres lange rejse igennem landet, skal de både kæmpe mod den onde tyran Tengil og den ildsprudende drage Katla for at befri Kirsebærdalen og Vildrosedalen. Tvebak vokser med opgaven i eventyret og viser, at han, ligesom sin modige broder, ejer et ægte Løvehjerte.

"Der er ting, man må gøre, selvom det er farligt.
Ellers er man ikke et menneske, men bare en lille skid."

Et ægte eventyr, som bearbejder stærke emner og problematikker omkring døden og kærligheden, men gør det i børnehøjde.

Instruktør og dramaturg Sidsel Nygaard vil skabe et musikalsk visuelt univers og lade både skuespillere og musik sammen fortælle historien i en stærk, favnrig og smuk teaterforestilling for hele familien.

Der kan købes et særligt tilbud til klasser bestående af 30 billetter (inkl. lærer og undervisningsmateriale). Læs mere på malstrøm.com.

Forestillingen anbefales ikke til børn under 6 år. Billetter fremvises ved døren, enten udskrevne eller på skærm. Studerende bedes fremvise studiekort.

Arrangør: Teater Malstrøm og Talentfabrikken